01-12-08

Lange cross Stekene: Tom Vanslambrouck 3de

Op zondag 30 november was er niet alleen de Crosscup in Roeselare, ook in Stekene konden de crossers zich uitleven. Door de regenval mochten ze ook hier regelmatig door de modder ploeteren. Voor de lange cross bij de seniors mannen kwamen 18 atleten opdagen, waaronder Tom Vanslambrouck. Tom (Slamby) liep een sterke wedstrijd en wist zich in de slotronde te verzekeren van een podiumplaats. Tom finishte als 3de op 42 seconden van winnaar Abdi Nagassi (VOLH) en op 7 seconden van David Stevens (KAAG), die tweede werd. Tom Van Rooy (ACHL) en Kristof Mouton (RIEM) maakten de top-5 compleet.

Volgende wedstrijd voor Tom wordt wellicht de kerstloop in Waregem op zondag 7 december, ook Davy gaat er van start op de 10km.

Bij de korte cross in Stekene was het uitkijken naar Lieven Vandenbroucke. Lieven liep van bij de start vooraan mee en bekroonde zijn sterke wedstrijd met een 6de plaats op 36 atleten. Junior Thibaud Tack liep ook een mooie wedstrijd en legde uiteindelijk beslag op de 15de plaats. De overwinning was voor thuisloper Toon Dierckx (VOLH).

21:39 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.