12-11-08

Plotse overlijden Diederik "Dirk" Van Ooteghem

Team Van Paemel is enorm geschrokken door het plotse overlijden van Halestra boegbeeld en afstandstrainer Diederik "Dirk" Van Ooteghem. Afgelopen zondag was hij nog aan de slag als speaker op de cross in Maria-Aalter, een wedstrijd georganiseerd door zijn club Halestra. De organisatie verliep opnieuw vlekkeloos, zoals gewoonlijk, en Diederik was dan ook een gelukkig man.

Op dinsdag 11 november was hij nog aanwezig op de clubtraining en daar sloeg het noodlot toe. Diederik was gevallen en werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar daar overleed hij in de namiddag.

Diederik was iemand die zich met hart en ziel inzette voor zijn club Halestra en de atletiek in het algemeen. Diederik was altijd opgewekt, telkens als je hem tegenkwam kwam hij je de hand schudden en maakte hij een praatje. We gaan hem missen en nooit vergeten. Het ga je goed hierboven Diederik ...

Team Van Paemel en Atletiekclub Eendracht Aalst willen via deze weg hun oprecht medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Diederik, ook aan de voltallige Halestra familie en atleten van deze schitterende persoon veel sterkte in deze moeilijke periode.

diederik

Diederik hier nog aan het werk als speaker afgelopen zondag in Maria-Aalter.

774

11:15 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.