10-10-08

Stijn Fincioen klaar voor zijn marathondebuut in Eindhoven

Op zondag 12 oktober maakt Stijn Fincioen zijn marathondebuut in het Nederlandse Eindhoven. Om 11u gaat hij samen met duizenden andere atleten van start voor 42km195m. Ook team Vijverman atleten Koen Gardeyn, Jan Vijverman, Thierry Ducquet Bart De Smet en Wim Van de Verre gaan er van start, voor de meesten ook hun debuut op deze afstand.

Tom Vanslambrouck werd door de organisatie aangetrokken als haas voor de groep van 2u30', daarbij ook de snelste dame. Tom zal zeker tot halfweg het tempo bepalen en zal daarna nog proberen tot 25km door te trekken.

Stijn is er alvast klaar voor, dat bewezen zijn voorbereidingswedstrijden in volle trainingsperiode. Stijn vertrekt in de groep voor 2u25', voor zijn eerste marathon is de opdracht vooral de marathonafstand leren kennen, bij de volgende marathons kan echt voor een tijd gelopen worden.

Volgende week mogen jullie wellicht een ruim wedstrijdverslag verwachten.

Koen Naert trekt op trainingsweekend met het crossteam 2008 naar het bloso domein in Hofstade, daar staan heel wat trainingen en infosessies op het programma als voorbereiding op het EK cross in Brussel op 14 december.

15:06 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.