01-10-08

Tom Vanslambrouck naar Eendracht Aalst


ekidenforsite%2B-%2B087Tom Vanslambrouck
komt vanaf het nieuwe seizoen de troepen van Eendracht Aalst versterken. Hij volgt hiermee het voorbeeld van zijn overige trainingsmakkers, op enkele uitzonderingen na. Dat trainer Raymond Van Paemel dit seizoen clubtrainer werd bij de Ajoinen speelde natuurlijk ook mee bij de overgang.

Tom schitterende de afgelopen jaren meermaals in het shirt van AS Rieme, zijn eerste atletiekjaren bij de VAL begon hij in het shirt van Hermes Oostende.

Tom heeft besttijden staan van 4'05" op de 1500m, 8'34" op de 3000m, 14'40" op de 5000m en 31'11" op de 10.000m. Ook in het veld en op straat leverde hij reeds schitterende prestaties. Zijn vorige winter ging de mist in wegens een knieoperatie begin november, maar tijdens de tweede helft van het zomerseizoen knalde hij op straat als vanouds.

Na een rustperiode van twee weken hervatte Tom vorige week opnieuw de intervaltrainingen in functie van het winterseizoen. Op 12 oktober zal hij tijdens de marathon van Eindhoven nog haaswerk verrichten voor de groep die voor een tijd van 2u30' gaat, de week nadien staat wellicht de oefencross van Torhout op zijn programma.

Lieven Vandenbroucke kiest ook voor Eendracht Aalst

Keiem%20102Lieven Vandenbroucke is 28 jaar, doet nog niet zolang aan atletiek, maar de progressie die hij in een korte tijd gemaakt heeft is toch knap. Hij sloot zich twee jaar terug voor het eerst aan bij een VAL club, toen kwam hij uit voor Houtland Atletiek net als zijn ex-voetbalmakker Dieter Brouckaert. Vorig seizoen besloot hij om weer vrije sporter te worden, want met de bouw van zijn huis zou hij minder kunnen trainen en wedstrijden lopen. Ondanks de werkzaamheden bleef hij sterk presteren in het regionaal stratenloopcircuit.

Lieven is van beroep leraar Wiskunde in het middelbaar onderwijs en stapte op 08/08/08 in het huwelijksbootje met zijn Nathalie, samen hebben ze een zoontje Ward van 16 maanden oud.

Lieven loopt momenteel 32'30" op de 10km, maar kan zeker nog beter. Vanaf september zat er opnieuw regelmaat in zijn trainingen en hij is dan ook weer enorm gemotiveerd voor het nieuwe seizoen, waar het veldlopen centraal zal staan. Vooral de zwaardere crossen liggen hem het best, vorig jaar werd hij 5de in de cross Van Ieper en in Oudenaarde finishte hij als 9de. Op straat won hij de 7km van Nieuwpoort en de 5km van de corrida van Lombardsijde.

Ondanks het feit dat hij zich concentreert op de langere afstanden heeft Lieven heel wat snelheid en dat laat hij toch telkens merken tijdens de korte intervaltrainingen. Hou deze nieuwe EA aanwinst de komende jaren alvast in de gaten.

09:53 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik wist van niets veel geluk in je nieuwe club Tom,en hopelijk vele overwinningen.............Gee

Gepost door: vanslambrouck geert | 01-10-08

De commentaren zijn gesloten.