25-05-08

Koen Naert, Kim Barbé en Stijn Beerens stomen verder..

Koen Naert kende de afgelopen weken wat pech met last aan de lies. Dit ongemak weerhield hem van enkele intervaltrainingen alsook deelname aan het Vlaams kampioenschap in Oordegem. In Duffel hervatte hij met een 1500m in 3.55.16. Koen was, FC Sint Niklaas indachtig, rustig gestart en kon de laatste ronde nog heel wat mooi volk remonteren en opklimmen naar de 3de plaats. Er stond vrij veel wind, waardoor goeie tijden uitgesloten waren.

Kim Barbé zit al in de examenperiode, maar nam toch nog deel aan het Vlaams kampioenschap in Oordegem. Doordat veel atleten aan elkaar gewaagd waren, bleef het na de koplopers een gesloten groep. Met een doorkomst van bijna 2.40 aan de 1000m werd het tempo opgetrokken. Ook Kim koos vanaf dan voor een aanvallende loopstijl, wat hij helaas de laatste rechte lijn terugbetaald kreeg door Wesley De Kerpel/AVZK en Jonas Roels/LAT. Hij kon in 3.55.26 wel nog Roel Ringoot/OPW en clubgenoot Koen De Veylder/EA afhouden.

Op een avondmeeting in Ninove bevestigde ook Stijn Beerens zijn stijgende vormcurve, met een 2de plaats op de 1500m in 4.04.58.

14:38 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.