11-02-08

Beerens en Stiepi bouwen Aalsters feestje in Izegem

Op zondag 10 februari vond de Wallemoteveldloop plaats in Izegem. De cross van Izegem staat normaal voor modder, modder en nog eens modder, maar dit jaar was het eens anders. De atleten kregen een redelijk snelle omloop voor de voeten geschoven, hier en daar lag het wat drassig, maar dat was niets vergeleken met de voorbije jaren. Slechts twee Aalsterse atleten aan de start in Izegem, Stijn Beerens en Davy Stieperaere kozen voor de korte cross, beide Team Van Paemel atleten lieten de afgelopen weken zien dat ze de goede conditie te pakken hebben.

Stijn en Davy passeerden na de startstrook in ongeveer 10de positie, beiden wisten na een aanlooprondje naar voor op te schuiven. Stijn stak zijn ambitie niet onder stoelen of banken, hij nam snel de koppositie in handen en liep een kleine voorsprong bijeen, zo'n 20m, daarachter volgde een groepje met Frederik De Vuyst, eerstejaarsjunior Pieter Vandenbroucke, Pieter De Wulf en Davy (Stiepi). Wanneer Stijn onbedreigd de aankomstzone binnenliep werd achter hem een fel spurtje ingezet door club- en trainingsmakker Davy. Stiepi verschalkte in de laatste 100m Pieter Vandenbroucke (AVR) en Pieter De Wulf (RIEM) en finishte 2 seconden na Stijn op de tweede plaats. Eén en twee dus voor Eendracht Aalst en Team Van Paemel, het was een prachtige korte cross daar in Izegem.

De atleten van Eendracht Aalst liepen zich dit seizoen reeds meermaals in de kijker, we mogen toch stellen dat den Eendracht met een sterk blok zit!

DSC00269

00:12 Gepost door Team Van Paemel in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.